Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

κουτσα -κουτσα..


αρχισε το θαυμα λεω..κι εκει ρε μαγκες που ειμαι στο 3ωρο περπατημα και αρχισαν το ισιαδι και η κατηφορα να στρωνουν τα πευμονια (εχω αναψει και φακο γιατι η ρομαντζαδα με το φεγγαρι τελος..)...εκει λοιπον στα 500μ απο την θαλασσα κι ενω εχω περασει τα 700 μεσα στην υγρασια.. βλεπω καλα ή μουρθε τρελλα; να το χιονι στην πιατελα.
πανω στο μονοπατι χιονι!!τπτ σουπα θα ειναι σκεφτομαι..μπα .. ανεβαζω 120 κιλα (με το σακκιδιο) επανω με ορειβατικες μποτες ..ουτε ιχνος!! κανω το τεστ με το μπατον ..ποιο τεστ; εκεινο που το αφηνεις απο τα 11 εκ. (οπως τον ελληνικο καφε στο φλυτζανι)κι αν κανει ποινγκ πετυχε ο καφες ...τσιμεντο
11 και 35 ειμαι στην Λαυρα..ακολουθουν τα γνωστα..μπιβουακ στο ελικοδρομιο και την αλλη μερα μασα και δρομο για Καριες με τα ποδια για καλυτερη αυτοψια των βορειων συνθηκων.
Μετα απο ενα δυωρο περπατημα με τα ελαφρα παπουτσια βλεπω μπροστα την βορεια ορθοπλαγια(φωτο μετα..ειναι στο εμφανιστηριο) ..τα λουκια τιγκα..ελπιζω και σκληρα ..η ταλαιπωρια συνεχιστηκε μεχρι τις Καριες και απο εκει μεχρι Δαφνη ολο με τα ποδια.
συνολο 17 ωρες περπατημα σε δυο μερες..καλη προπονηση!!